Ужасяващо: Дете на 2 години уби майка си пред нейна колежка в мрежата 

19 октомври 2021 06:40   3681 прочита


 

Ужасяващият инцидент се е случил със семейство от Флорида, САЩ. Двегодишно дете намерило пистолет в раницата си с мотиви от детския филм "Кучешки патрул" и решило да си поиграе с него, докато майка му не му обръщала внимание. 

21-годишната Шемая Лин провеждала видеоразговор със свой колега и не е забелязала какво прави детето, съобщава "Метро". 

Момчето насочило пистолета, който се оказал истински, към майка си и стреляло веднъж. Куршумът улучил момичето в главата. Колегата й не разбрал какво се е случило, но се обадил на службите за спешна помощ веднага щом Шемая излязла от кадър. 

Жената съобщила на оператора, че е чула шум и младата майка е паднала. Ситуацията се усложнила от факта, че колежката не знаела адреса ѝ. 

По това време 22-годишният Веондре Ейвъри се прибира вкъщи и открива ужасяваща картина с локва кръв на пода. Той веднага се обажда на спешна помощ. 

Пристигналите лекари са констатирали смъртта на Шемая. Двегодишното дете не е пострадало физически, а за състоянието на другото дете, което е било в къщата и е станало свидетел на убийството, не се съобщава. 

Разследването е изяснило, че бащата е оставил зареден пистолет, непоставен на предпазител, в раницата на малкото дете. 

В момента Веондре е обвинен в нарушаване на правилата за използване на оръжие и непредумишлено убийство. Според законодателството на Флорида го грози затвор до 15 години. 

БЛИЦ 


 


Още за: дете   2 години   уби майка   мрежата    Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката