В САЩ правят “Ергенът” за хора в третата възраст

23 май 2023 05:58   1755 прочита


 

В САЩ правят “Ергенът” за хора в третата възраст. Явно форматът и зад Океана е успешен и има гледаемост. Въпреки критиките, риалитито предизвиква зрителския интерес.

Вторият сезон на предаването приключи у нас. След година ще е сезон №3. Вече тече кастинг.

В САЩ, където е създадено оригиналното предаване през 2002 г., обаче обявиха още един допълнителен формат на предаването.

The Golden Bachelor или “Златният ерген” ще търси половинка на мъже в третата възраст, като кандидатките за сърцето му също ще бъдат на такива години. “Един непоправим романтик получава втори шанс в любовта, за да може да открие партньорка, с която да прекара залеза на дните си”, се казва в пресрилийза на АВС.

В него се пояснява още, че жените, които ще пристигнат в имението на “Златният ерген”, ще стъпят на дългогодишния си опит в живота, през който са преживели любови, загуби и радост. Те пък ще търсят “искрата, която да запали бъдеще, пълно с безкрайни възможности”.

Премиерата на The Golden Bachelor ще бъде тази есен по АВС, като продукцията ще е дело на Warner Bros. Unscripted Television, съобщават от CNN. Едва ли обаче скоро ще видим този формат на предаването и в България – преди това се надяваме да се появи и обратният вариант, в който една жена избира между 25 кандидати за сърцето й.

Gospodari.com


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката