Вдовицата на Фатик започна работа

14 януари 2020 11:02   3866 прочита


Вдовицата на Филип Найденов–Фатик развива нов бизнес. Адриана Тюркмен e станала финансов консултант. Тя била приета в екипа на голяма европейска компания, работеща в областта на подсигуряване на семейството, спестяване и грижа за старините. Българският клон има три офиса, като най-големият от тях е в София. Именно към него работела Тюркмен.

Консултантите не са на трудов договор към компанията. Те получавали хонорари за привлечен клиент и спрямо сумата, която той влага. В един момент по-успешните членове на компанията съставяли свои екипи и можели да се издигнат до позиция на мениджър. Тюркмен била финансов консултант от няколко месеца, като преди това е преминала обучение, пише Retro.bg.

Явно вдовицата на Фатик се справя доста добре в новия за нея бизнес, тъй като е била сред избраниците да представят България на големия коледен бал на компанията в Будапеща през декември. От известно време към новото бизнес начинание на майка си интерес проявявала и малката дъщеря на вдовицата – Адриана. Наследничката на един от бащите на българската мафия вече е посетила няколко обучителни семинара на същата компания.


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката