Явор Бахаров : Минах през ада, публиката ми обърна гръб! 

24 февруари 2021 22:33   1 коментар   3722 прочита


 

 

 

Явор Бахаров за малко да загуби работата си след като беше спипан да шофира пиян и дрогира. Той получи ефективна присъда заради провинението и обжалва, а в края на месеца ще се разбере дали ще влезе в затвора или ще бъде оправдан. 

Каквото и да се случи, скандалният инцидент едва не съсипа кариерата му. Той признава, че непосредствено след него е имал чувството, че публиката се е дистанцирала от него. 

"Много ме заболя, че разочаровах публиката, но в крайна сметка няма как да й се сърдя. Мога да се сърдя само на себе си, че бях изпаднал в онзи период, от който се надявам да изляза окончателно. Сцената и работата ми са това, което ме извади на повърхността. И най-вече прияетлката ми Рая - без нея нямаше да мога да стигна до никъде. Тя ме издърпа от дупката", признава Явор, пише Галерия. 

Той се страхува дали зрителите няма да загърбят сериала "Съни бийч" заради него. Бахаров играе ролята на наглия богаташки син Никола, главен управител на хотела на баща си. Приятелката му Рая също търпи негативи от лошата му слава. Когато я вземат на работа в "Преди обед" по бТВ, хора я заливат със злостни коментари, че и тя е като гаджето си. Рая не крие, че е живяла с тази стигма твърде дълго и твърди, че инцидентът с Явор поставил на изпитание връзката им. Двамата са заедно от пет години, но най-накрая разбрали, че не могат един без друг. 


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
1 коментар
26 Февруари 2021 09:26 | от запознат
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Слушах неговия адвокат да ни прави на маймуни всичките - като казва че виждате ли той много съжалявал и ако го вкарат в затвора щяло да му навреди на кариерата . Ами по тази логика и убийците няма смисъл да ги вкарваме в затвора защото ще им навредим на кариерите . Закона е еднакъв за всички
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката