Зад вратите на имението "Плейбой": Мръсни тайни и война на "зайчета" 

12 април 2021 08:03   1 коментар   3879 прочита


  
Да си "зайче" на "Плейбой" съвсем не е било толкова приказно изживяване, колкото може би изглежда отстрани. Ако вярваме на думите на две от момичетата, които живееха в имението на Хю Хефнър - Холи Мадисън и Кендра Уилкинсън, покойният собственик на "Плейбой" е издигнал красива фасада, за да скрие тъжния факт, че никой в дома му не е щастлив. 

Наскоро Холи и Кендра влязоха в ожесточен онлайн спор относно спомените си от живота в имението. 

Причината бе интервю на Кендра пред Entertainment Weekly, в което казва, че не е правила секс с Хефнър, преди да се премести в имението му и да стане едно от "зайчетата". 

При гостуване в подкаста Call Her Daddy Холи Мадисън бе помолена да коментира признанието на Уилкинсън, тъй като то не се вписва с нейните разкази за отношението на Хю към момичетата. 

"Не искам да я засрамвам, но никое от "зайчетата" не се преместваше да живее в имението, без предварително да е правила секс с Хеф", казва Мадисън. 

Кендра обаче отказа да задълбочава конфликта като написа в Twitter: "Вече съм майка на две деца. Да приемем историята за приключена". 

Преди години Кендра и Холи изглеждаха близки, докато позираха пред камерите, но след като напуснаха имението на "Плейбой", и двете намекнаха в разказите си, че близките им отношения са били предимно игра зад пред медиите. Идеята е била на Хефнър, който искал момичетата да изглежда щастливи в полигамната си отворена връзка с него. 

В книгата си Down The Rabbit Hole Холи Мадисън пише, че връзката с мъж, който би могъл да е неин дядо, я докарала до пълно отчаяние. Бившата плеймейтка беше едно от момичетата, които придружаваха Хефнър на всяко светско събитие в Холивуд, но преди да сложи розовите ушички, тя била студентка и работела като сервитьорка в Лос Анджелис. 

"Като дете винаги съм искала да бъда като Мерилин Монро - човек, който има вълнуващ живот, пълен с приключения, преместил се е в Холивуд и е успял", казва Мадисън в "Шоуто на Опра". 

С тези мечти започнала редовно да ходи на партитата в имението "Плейбой",  

"Оказа се, че това е било травматичен момент за мен, понеже съм била много млада и неподготвена", споделя Холи. 

След тази вечер тя решава да се премести временно в имението, докато събере достатъчно пари и контакти, за да се издържа сама, но първоначалният план се променя и Мадисън остава там с години. 

Тя твърди, че от момичетата се очаквало да изпълняват всяка дума на Хефнър. Собственикът на "Плейбой" им налагал вечерен час и проверявал дали всяка от тях се прибирала в 9 ч. вечерта. Не им било позволено да си канят гости, особено мъже, а за да се видят с роднините си извън Лос Анджелис, е трябвало да искат разрешение от Хеф. 

Всяка от тях разполагала с джобни от 1000 долара на седмица, които той лично им давал всеки петък. 

"Трябваше да се наредим пред спалнята му, за да вземем парите. Всяка от нас мразеше този процес, защото ни се налагаше да слушаме укори, че не се стараем достатъчно за по-хармонична атмосфера в имението и че не забавляваме достатъчно гостите", разказва Мадисън. 

Междувременно "Зайчетата" на Хю не се разбирали и помежду си, като Холи смята, че враждебните им отношения са най-вече по негова вина. Според нея той ги манипулирал по този начин, настройвайки ги една срещу друга, за да се чувства важен и желан. 

Когато решава да напусне имението, плеймейтката споделя, че собственикът на "Плейбой" се опитал дискретно да я убеди да остане. На леглото ѝ оставил завещанието си, където е вписана като наследник на 3 милиона долара, които ще получи след смъртта му. Но въпреки това не се разколебала, а си събрала багажа и повече не се обърнала назад. 

На въпрос защо не го е направила по-рано, щом се е чувствала толкова нещастна, Мадисън отговаря, че се страхувала от Хефнър. И точно тези думи разгневяват друга от русите плеймейтки - Кендра Уилкинсън. 

Пред списание People Кендра казва, че в действително животът в имението е бил разкрепостен - на големи екрани се е пускало порно, момичетата са правили секс с различни мъже, взимали са наркотици и алкохол, но никоя от тях не е имала повод да се страхува от Хю. 

Снимка: Getty Images 
"Тя не е жертва. Живееше в имението "Плейбой" по свой избор, а не в църковен пансион. Тя искаше да е с Хеф, искаше семейство с него. Връзката им не беше лична, а открита за всички, които живеехме с тях, така че ако е имало някакви намеци за насилие и ако тя се страхуваше, щяхме да го видим", казва Кендра за Мадисън. 

По нейни думи Хефнър винаги се грижел за момичетата. Плащал им пластичните операции, давал им пари за пазаруване, запознавал ги със знаменитости и им осигурявал луксозен начин на живот, ако спазват правилата му. Ако някоя от тях не харесвала, това, което той предлагал, била свободна да си тръгне във всеки един момент. 

Кенда Уилкинсън е на мнение, че Холи Мадисън влиза в ролята на жертва без да има право на това, тъй като нейните претенции към Хефнър били най-големи - искала отделна къща и работата на главен редактор в списание "Плейбой", но Хю така и не удовлетворил желанията ѝ. 

Холи и Кендра отдавна не са "зайчетата" на Хю Хефнър. Днес и двете имат семейства и работят - Кендра като агент по недвижими имоти, а Холи като автор със собствен YouTube канал. И макар че двете имат големи различия и спорове, са единодушни в едно - искат и децата им, и по-младите жени да се поучат от грешките им на бивши плеймейтки. 

webcafe   

1 коментар
13 Април 2021 09:29 | поручик Ржевский
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Там е било като в султанския харем - султанът ги е ебал на почивки, пък курветата са се боричкали коя повече пъти да бъде онождана. Нищо ново под слънцето. Поне Хю се еот-ебал на воля, дай Боже всекиму!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката