Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒамските боти Ц едно универсално решение за зимата 10 храни, които свал€т години от нас „естит празник! —вети ћина Ц покровител на семейството и хората на път
   –егистрац舫абравена парола

∆алба по младост! ѕримата Ћили »ванова живее с чужда кръв


10 януари 2018 09:27  1 коментар   4284 прочитаƒва пъти месечно примата се подмлад€ва с баровска терапи€


Ћили »ванова гони 80-те години, но както е тръгнало, ще € видим и столетник! ≈страдната икона се поддържа с кръв от тийнейджъри, а живителната течност в организма ѝ вече е толкова, че спокойно може да се каже: звездата е във форма благодарение на чуждата кръв!

ћузикалната легенда е отшелник в сво€ дом на столичната ул. "ќборище", живее в уединение, отрекла се отдавна от удоволстви€та на светски€ живот. Ќаскоро, в един от редките случаи, в които си показа носа навън, Ћили попадна в обективите на фотографите на "–етро". ¬ъв въпросни€ ден изпълнителката на "ѕанаири" €вно имаше снимки, тъй като лични€т ѝ асистент, който е и неин шофьор, изнесе едва ли не половината от тоалетите от гардероба ѝ.

Ќаправи впечатление, че Ћили е клиентка на столичен бутик, в който се предлагат само облекла на световни брандове от калибъра на "¬ерсаче", "ƒжон √алиано" и " авали", тъй като огромните пликове с дрехи, грижливо прибрани в кутии, се оказаха с щампите на въпросни€ магазин. ќбаче според запознати изпълнителката на "ѕанаири" никога не посещавала бутика лично, тъй като за звезда от нейни€ ранг било унизително да се преоблича в обществени съблекални. ѕочти всички новопристигнали облекла, които са по вкуса на певицата, били изпращани до дома ѝ по куриер, след което той връщал неодобрените от не€. Ћили предпочитала да плаща дрехите чрез онлайн банкиране, никога не давала пари на ръка на пратеника на бутика.

¬ последно време 78-годишната легенда се възползва редовно от удобствата, които ѝ предлага разплащането чрез интернет. ѕо този начин не ѝ се налагало да остав€ бакшиши. —ред редовните преводи, които Ћили прави, били тези към естетичен център, в който ѝ прилагат плазмотерапи€ - терапи€ за клетъчно възстанов€ване на организма чрез използването на собствена или чужда кръвна плазма.

ѕо време на процедурата, наричана още "вампирска терапи€", чрез центрофугиране на кръвта се отдел€т червените кръвни клетки. —лед това богатата на бели кръвни клетки и тромбоцити плазма се влива обратно в т€лото. ј тази плазма е ефикасно целебно средство заради гол€мото количество растежни фактори в не€, които ускор€ват оздрав€ването на тъканите. ≈то защо за Ћили здравословните проблеми са тема табу, докато обикновените българи на нейната възраст отдавна са развалина. Ќикога не се е чувало звездата да страда от тежки здравни проблеми. ќсвен от настинките, които са неизбежни в студените месеци, и артрит.ћакар една процедура да струва около 1000 долара, Ћили не жали средства, за да е здрава и добре изглеждаща за възрастта си и е сред малцината богати българи, което се подлагат на „вампирската терап舓 и то два пъти месечно. ѕевицата обаче е по-особен случай. ¬место да ѝ преливат собствена кръв, Ћили си плащала допълнително за кръв от млади хора. “€ се запалила преди малко повече от година покрай американска компани€ от  алифорни€, ко€то попадна с дейността си в новините. —рещу 8000 долара на човек т€ предлага вливане на кръвна плазма, взета предимно от тийнейджъри, като таванът на възрастта на донорите е 25 г. “ова гарантира най-свежата кръв.

Ћили имала специално изискване кръвта, ко€то ѝ преливат, да е от момичета и момчета на около 20 години.  ръвта от младите донори обръщала симптомите на стареенето при естрадни€ динозавър. «атова и звездата припка като млада сърна из сцената./retro.bg/

ќще за: прима  Ћили »ванова  терапи€ ќще от:  расота

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

11 януари 2018 16:38 | пееща
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ƒърто чучело. ¬се н€кой ден и т€ ще пукне.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.