1 сапун под чаршафа и... сте нов човек!

12 февруари 2019 09:53   2 коментара   6786 прочита


Направите ли го, гарантирано ще забравите за крампите и нощните събуждания

Милиони хора се преродиха благодарение на един много прост метод. След като разберете какво прави, всеки ден ще слагате сапун под завивките си.

Сапунът под завивките помага при синдрома на неспокойните крака. Състоянието се характеризира с болки в крайниците, които се проявяват посред нощ. Състоянието е крайно неприятно, а крампите ни връхлитат без предупреждение.

Синдромът понякога засяга не само краката. Той може да застигне ръцете, торсът и други части на тялото. Причина за проблема е нарушение на нервната система.

Да се справите със симптомите на състоянието, което се появява през нощта, е трудно. Единственият лек, за който мнозина твърдят, че действа, е сапунът. Сложете го под чаршафа и веднага ще усетите ползата. Той се сменя всеки месец, тъй като има вероятност да изсъхне след 30 дни.

Благодарение на сапуна крампите, които ни тормозят през нощта, се успокояват. Според медиците причината сапунът да е толкоз полезен в този случай, е магнезият, чиято липса в тялото става причина за болките и схващанията. Ето защо е най-добре да използвате лавандулов сапун.

Сапунът, който сте избрали, се пъха под чаршафа или се оставя свободно в леглото, пише zajenata.bg. Той помага за отпускане на мускулите, благодарение на естествената си миризма. Дори да не разполагате с лавандулов сапун, достатъчно е просто да си купите сапун, който съдържа магнезиев сулфат. Направите ли го, гарантирано ще забравите за крампите и нощните събуждания.trafficnews.bg


Още за: сапун   метод   завивки   Още от: Здраве

Принтирай статия
2 коментара
12 Февруари 2019 20:54 | Баба
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ха, ха! Мъжете да забравят за лавандулата! Ще останат без наследство.


12 Февруари 2019 21:14 | Баба
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

И по-точно, ще им пораснат гърди и момичетата ще бягат. Изобщо да внимават с ароматите!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката