Ако сте болни от К-19, задължително пийте този витамин

08 ноември 2021 05:17   2 коментара   4554 прочита


 

Експертите казаха, че ако витамин С се инжектира интравенозно, тогава по този начин можете бързо да увеличите нивото на кислород в кръвта. Това ще има положителен ефект върху цялото тяло и ще неутрализира възпалителния процес.

Съответно, стационарното лечение ще отнеме много по-малко време. Тази хипотеза е потвърдена от множество клинични проучвания.

Експерти от Ухан установиха, че в сравнение с плацебото, витамин С може да ускори лечението с почти 70%. Всеки ден трябва да приемате 6-24 грама витамин, но със специални добавки, а не в чист вид.

Както показват последните статистически данни, по време на хоспитализация пациентите с коронавируси имат недостиг на витамин С.

Освен това се диагностицира скорбут при всеки болен. Дори ако по време на лечението лекарите използват витамин С, след изписването една четвърт от пациентите отново се сблъскват със скорбут.

Ето защо се препоръчва този витамин да се приема дори след изписване на пациента от болницата.

 Допълнителни проучвания показват също, че ако се използва процедурата за интравенозно приложение на витамин С, в болница само при една трета от пациентите с коронавирус получават някакво усложнение.

Експертите отбелязват, че подобни заключения са предварителни, така че трябва да се разглеждат изключително внимателно.

Разбира се, използването на този метод на лечение показва положителен ефект, но все пак най-надеждният начин за избягване на тежка форма на коронавирус е навременната ваксинация.

Zdrave.to

2 коментара
19 Ноември 2021 06:23 | Juicercuk
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

only a few survived.


19 Ноември 2021 19:22 | BarryQuore
Оценка:
0
 (
0
 гласа)


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката