Изненада! Орехите не са полезни за мозъка, но...

26 май 2020 11:06   1 коментар   2430 прочита


Учените са открили друго свойство на тези ядки

Марта Гуаш Фере, доктор по медицина, Харвардската школа по обществено здраве, отрече широко разпространеното убеждение, че орехите са особено полезни за мозъка.

Проведено е проучване, ръководено от Гуаш, в което са участвали около 200 000 американци. Те са били наблюдавани в продължение на 30 години и е установено как организмът им е реагирал на яденето на орехи.

В края на изследването е установено, че яденето на орехи ще помогне да се намали рискът от смърт от различни причини с 45%.

Според учените съставът на ядките е по-благоприятен за здравето на сърцето.

Това се дължи на специфичните хранителни вещества, съдържащи се в ядките, включително алфа-линоленова киселина. Това вещество е омега-3 мастна киселина, подобна на съдържащата се в рибата.

Орехите, за разлика от други видове ядки, съдържат повече ненаситени мазнини. Подобрявайки липидния профил на тялото, те могат да се считат за защита срещу сърдечни заболявания.

Освен това специалистът отбеляза антиоксидантните и противовъзпалителни свойства на продукта.

По-рано учени от университета Arocopio в Гърция показаха, че консумирането на храни с високо съдържание на витамин D може да има защитен ефект върху сърцето.

Изследването е проведено през 2001-2012 г. с участието на 1514 мъже и 1528 жени от региона на Голяма Атина в Гърция. С ниски, средни и високи нива на прием на витамин D, сърдечно-съдови събития (като инфаркти и инсулти) са наблюдавани съответно при 24, 17 и 12 процента от мъжете, както и при 14, 10 и 11 процента от жените./ zdrave.to


Още за: Още от: Здраве

Принтирай статия
1 коментар
26 Май 2020 12:15 | ArthurCon
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

https://sun9-66.userapi.com/c857220/v857220344/115e0/ySGY2CstZbw.jpg
Секс и здраве
=!! = Секс и здраве: причинно-следствена връзка
=!! = Намаляване на потентността: има ли причина за паника?
=!! = Сексуален контакт: квинтесенцията на чувствата и жизнените сили
=!! = Удължаване на полов акт: дълго разстояние
=!! = Удължаване на ерекция: по-висока, по-голяма, по-силна

Сексът и здравето на мъжете: причинно-следствена връзка
По време на многобройни експерименти учените са установили, че главната причина за ранната смъртност на мъжете (а средната продължителност на живота на мъжката част от населението в Русия е само на 59 години) е безотговорно отношение към неговото сексуално здраве. При първите неуспехи в репродуктивната система мъжете са подложени на стрес, излизат от състояние на психическо равновесие. В 80% от случаите сексуалната нереализация се излива в тежки депресивни състояния, неврози, прояви на неконтролирана агресия. Това има напълно логично обяснение от гледна точка на физиологията. Факт е, че мъжкият хормон тестостерон, който е най-важният фактор в работата на сърцето, бъбреците, черния дроб, нервната система, може да се произвежда само в процеса на сексуална близост. Човек с разклатено сексуално здраве често започва да чувства общо неразположение, става раздразнителен, несвързан, агресивен и прекалено емоционален. И това директно води до факта, че човек няма достатъчно сила за самореализация, която за мъжете е приоритет в живота.

се получава много мрачна картина, наподобяваща затворен кръг.
Как да се измъкнем от него, как да решим проблемите? На много от възникващите интимни въпроси можете да намерите отговори, като посетите препоръчаните по-долу ресурси.

Извор:
http://porntube24.online/2020/04/08/hot-mom-handjob-with-huge-nautral-boobs/

=====
="»Запознанства 18+ https://bit.ly/2KhYaIy
="» Казино за ценители. https://bit.ly/2y2MVRE
="» 18 + секс чат https://bit.ly/2KgSJcE
https://www.youtube.com/watch?v=wcgT7YcqPg0
[youtube - dhoqjWeW-Uw[/youtube -
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката