Жени забременяват с ритуал на Ванга

23 ноември 2023 05:59   2 коментара   4743 прочита


 

 

  •  

Група жени се събраха в София, за да възкресят стар мистичен ритуал на Баба Ванга, който помага за зачеване. Сеансът преминал под ръководството на Евгения Ласел. Практиката е известна като „наречени кукли“ и помага за забременяване и раждане на здрави деца на жени, които дълго време не могат да заченат. Това е древен ритуал за придаване на сила на дадено благородно желание, чрез който избрани хора (знахари, шамани, баячки) са могли да въздействат и спомагат за изпълнението му.

Такъв ритуал е извършвала пророчицата Ванга пред семейства, които дълго време не са имали дете. Ванга е искала от тях да ѝ занесат кукла, пелена и леген и с тези предмети е извършвала тайнството. „Според мен това е вид „молитвено наричане“, чрез което Ванга е помагала на бездетни жени да заченат. Тя има тази сила, дадена ѝ свише, да помага за здраве, плодородие, добро. Ванга е помогнала на стотици семейства да се сдобият с рожба, а на хиляди е дала имена на децата и е станала тяхна кръстница“, казва Жени Костадинова, дългогодишен биограф на пророчицата. Изработената кукла притежава магическата сила да привлече наречената над нейната мисъл и да я материализира. Прави се основно от плат – червено е задължително, а тялото на бъдещата „майка“ се сплита от бяла материя. Поради това този тип кукли се наричат ​​от славянските народи „мотанки“. По тях няма шевове, те нямат лица. Изработват се в скута на жената – не върху масата. Кръстът, който се поставя върху лицето на някои от куклите, е за Божия защита от влиянието на лошите духове. retro bg


Още за: Още от: Здраве

Принтирай статия
2 коментара
25 Ноември 2023 18:15 | Фанети Мазакура
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Да дойдат при мен, но добре подмити, ще ги забременя по известния от време оно ритуал - по избор на задна прашка или мисионерската!


28 Ноември 2023 09:41 | ъХъ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Едно време това ставаше с ебанье. Ама при толкова метросексуални, епилирани, гримирани, татуирани и т. н. джендъри днешно време ... И ритуали няма да помогнат.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката