Лесен метод за смъкване на кръвното от китайски лекар

16 януари 2020 09:42   5031 прочита


Високото кръвно налягане е истинското мъчение на днешните хора. Щом усетим, че то се вдига, веднага посягаме за хапчета. Те обаче влияят негативно на стомаха и черния дроб, а освен това не е сигурно, че ще помогнат. И тук идват на помощ съветите на китайския лекар Лю Хонгшенг, който лекува високо кръвно налягане без никакви лекарства.

Методът се практикува с помощта на специални точки по тялото. Първо е необходимо да откриете точка директно под лоба (меката долна част) на лявото ухо. От нея първо трябва мислено да спуснете права линия до средата на ключицата. За тази цел трябва да обърнете главата си надясно. Остава последният и най-важен етап, трябва да започнете с върха на пръстите си, без да натискате силно, да карате по тази линия нагоре и надолу.

Това трябва да се направи 10 пъти от двете страни на главата. Но това не е единственият начин. Ако първият метод не ви е помогнал, тогава можете да опитате и друг. Трябва да масажирате в продължение на 1 минута точката, която се намира до ръба на ушната мида на нивото на носа. Трябва да натиснете силно, но без да изпитвате болка. След няколко минути от процедурата трябва да усетите, че кръвното намалява. Важно да следите здравето и кръвното си и ако не се чувствате добре, винаги е по-добре да се консултирате с лекар.

/zdrave.to/


Още за: кръвно   здраве   лекар   Още от: Здраве

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката