Уникален мехлем овладява и премахва болките в гърба

23 ноември 2022 06:51   7493 прочита


 

Смесете 40 г от билката бял оман с 10 г корени от аир и смелете в кафемелачката. След това смесете 50 г от смлените корени от двете растения с 300 г топена свинска мас. Сложете сместа на водна баня за час и половина като постоянно разбърквате. Мехлемът е готов.

Прилага се по следния начин: втривайте от мехлема на гръбначния стълб, като леко масажирате в продължение на 20 минути. Процедурата се провежда сутрин и вечер, до пълно оздравяване. След 3-4 дни такова лечение ще забележите вече някакво забележимо подобрение.

А след седмица и половина-две настъпва субективно оздравяване:  изчезва болката в гръбнака, болният се движи вече по-лесно и може самостоятелно да ходи до тоалетната, настъпва усещане за пълно избавяне от болестта.

Но внимание! Това е заблуда, самозалъгване, просто мехлемът оказва мощен противовъзпалителен ефект. При втриване той попада директно в огнището на възпаление.

Това в никакъв случай не бива да дава повод на болния да увеличава  натоварването на гръбначния стълб, тъй като повърхностните участъци от прешлените и хрущялната тъкан изискват продължително възстановяване и лечение с този мехлем.

В продължение на 3 месеца са забранени всякакви натоварвания


Още за: Още от: Здраве

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката