Кремена Халваджиян се пристрасти към пластичните корекции на лицето

09 февруари 2024 21:51   1 коментар   3704 прочита


Кремена Халваджиян винаги е давала вид, че се харесва такава, каквато е и се е правила на бунтарка, хипи и прочие неща, показващи увереност и отказ да робува на правила. Е, май всичко това е било пълен фалш, защото днес тя показва точно обратното - мания по младост и залитане по пластични интервенции. 
Съпругата на Маги Халваджиян така се е "опънала", че веждите й са стигнали до челото, което буквално не може да мръдне от ботокс. Усмивката й е изкуствена, отново заради нескопосния лифтинг и сякаш лицето й не е човешко, а порцеланово. Да, чудесно е да имаш "порцеланова кожа", но това е съвсем различно понятие от "нещото", което виждаме на лицето на Кремена. 
И ако някои кажат - какво пък толкова, зряла жена е, нормално е... ами не е. Не и ако наистина се приемаше такава, каквато е. Пример даваме веднага и то със световната красавица Моника Белучи, която е по-възрастна от Кремена Халваджиян и която спокойно показва на милионите хора и бръчките, и отпуснатия овал на лицето си, и петната по кожата си. Просто, защото тя наистина има самочувствие и отлично знае, че е хубава и ще си остане хубава и на сто. Красотата идва отвътре, а не е дело на скалпел, винаги е твърдяла Моника. 
Crimesbg. com 
 


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
1 коментар
10 Февруари 2024 20:25 | Уйо Шоколада
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Кое това Квазимодо на фотото? Ще пикая на лопен от уплах, въх!...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката