Mайка роди три двойки близнаци за пет години 

13 октомври 2021 07:42   2183 прочита


 Съпрузи от САЩ станаха родители на три чифта близнаци подред в продължение на пет години, пише в. „Дейли Мирър“. 

Семейството на 32-годишната Джолин МакКий и 33-годишния Андрю МакКий от Ню Йорк се разраства с неимоверна скорост - през август 2021 г. са им се родили близнаци за трети път. Така семейство Макки вече има шест деца само за пет години. Семейството сега включва, освен родителите, петгодишните Пейтън и Пейдж, тригодишните Абигейл и Андрю и тримесечните Ейдън и Джейдън. 

„Не можех дори да си представя, че ще стана многодетна майка. Мислех, че ще имам едно или две деца “, признава жената и добавя, че когато научила, че е бременна с третата двойка близнаци, разбрала, че това е съдба. „Мислех, че третият път детето определено ще остане само, но когато се оказа, че отново са две, лекарят беше не по-малко шокиран от нас. Той каза, че никога не е виждал нещо подобно за 25 години практика“, спомня си МакКий. 

Лекарите обясняват това явление с хиперреактивността на матката на жената, при която всеки път се развиват две яйцеклетки. МакКий каза, че всички деца се разбират добре помежду си и тя никога няма да поиска те да са по-малко. 
 


 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката